Referee Abroad Nederland & België

Welkom op de pagina voor Nederlandse en Belgische scheidsrechters!

Sinds 2014 gaat er elk jaar er een georganiseerde groep van Nederlandstalige arbiters naar verschillende toernooien, die door Referee Abroad worden aangeboden. Dit betekent dat een groep van 10 tot 20 wordt geleid door een Nederlands of Belgisch stafflid. De vlucht, de reis naar de accommodatie en de accommodatie zelf worden door ons voor de hele groep geregeld.

Samen reizen en samen optrekken heeft al veel scheidsrechters samengebracht en al veel mooie herinneringen voortgebracht. Het fluiten in het buitenland is een heel andere ervaring dan thuis. De compleet verschillende speelstijlen en voetbalculturen uit Zuid-Europa, Scandinavië, Engeland of Zuid-Amerika maken de toernooien voor elke official uitdagend. Naar onze ervaring is het altijd leuker en zeker gezelliger om deze uitdaging samen aan te gaan dan alleen – uit dit idee is de Nederlands-Belgische tak van Referee Abroad ontstaan.

Contacteer ons!

Wij zijn te vinden via Facebook, Instagram en e-mail. Klik op één van de iconen hiernaast. Ook hebben we een formulier waar je vrijblijvend je interesse voor een toernooi kunt aangeven. Momenteel worden er door de huidige coronamaatregelen geen toernooien aangeboden. Houd deze site in de gaten voor ons actuele aanbod.

V.l.n.r. Justin van Schepen (NL), Sven Spaan (NL), Jelle van Hamersveld (NL), Marcello Boud (NL), Mitch Das (BE), Amilcar Mejia (NL), Dries Saenen (BE)

Toernooien

Op deze toernooien zijn wij in het verleden actief geweest:*
• IberCup Cascais
• IberCup Estoril
• IberCup Barcelona
• IberCup Costa del Sol
• IberCup Scandinavia
• Paris World Games
• Gothia Cup China

*Het aanbod van de toernooien verschilt per jaar

Leer ons kennen

In dit filmpje vind je scheidsrechter en stafflid Mitch Das over zijn ervaringen op de IberCup Cascais.